Koersen en grafieken goud en zilver

GoudZilverPrijs.nl maakt het mogelijk om eenvoudig live-koersen te integreren in uw website middels (live) grafieken of spotprijzen worden aangeboden of dienen als onderdeel van uw prijsberekening in uw verkoopproces. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot live edelmetaalgrafieken of dataleverantie, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Tarieven datafeed

De datafeed maakt het mogelijk de spotprijzen van de edelmetalen in uw website of administratief systeem op te nemen. Hiermee kunt u actuele prijzen hanteren in uw (verkoop)systemen. Prijzen worden aangeleverd met 8 cijfers achter de komma. Wij ondersteunen de volgende edelmetalen: goud, zilver, platinum, palladium. De ruwe datafeed wordt via een API aangeboden. Deze API 'spreekt' de volgende talen: XML, JSON of platte tekst.

Type Interval Maandelijks
Datafeed per type edelmetaal 1x per dag € 49,95
Datafeed per type edelmetaal 1x per 5 minuten € 99,95
Datafeed per type edelmetaal 1x per minuut € 199,95


Tarieven interactieve live-grafiek

De interactieve live-grafiek is een uitstekende manier om bezoekers van uw website zelfstandig inzicht te laten verkrijgen in het verloop van de diverse edelmetaal koersen. De grafiek kan middels een <iframe> worden ingesloten op uw website. De afmetingen van het <iframe> zijn 960x600 pixels. De aanroep kan zowel via HTTP als HTTPS. De live grafiek is o.a. beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Tevens is het mogelijk om de live-grafiek in uw eigen huisstijl op te nemen. De eenmalige kosten bedragen € 99,00 exclusief btw.

Voorbeelden: Koersgrafiek op Amsterdamgold.com (NL), Koersgrafiek op Amsterdamgold.com (EN), koersgrafiek op MarketUpdate.nl.

Type Interval Maandelijks
Live grafiek - 2 edelmetalen real-time, 14 dagen terug € 99,50
Live grafiek - 2 edelmetalen real-time, 5 jaar terug € 149,50
Live grafiek - 4 edelmetalen real-time, 14 dagen terug € 149,50
Live grafiek - 4 edelmetalen real-time, 5 jaar terug € 199,50


Tarieven interactieve grafiek-afbeeldingen

De grafiek-afbeeldingen maakt het mogelijk om middels een kleine afbeelding de bezoeker in één oogopslag de huidige koersinformatie aan te bieden. De afbeeldingen hebben een afmeting van 170x120 pixels. Het is mogelijk om de grafiek-afbeeldingen in uw eigen huisstijl op te nemen in uw website. De eenmalige kosten bedragen € 99,00 exclusief btw per grafiek.

Voorbeeld: Koersgrafieken op MarketUpdate.nl.

Type Interval Maandelijks
Grafieken met GoudZilverPrijs.nl onderschrift real-time, 30 minuten terug GRATIS!
Grafiek - 2 edelmetalen zonder GoudZilverPrijs.nl onderschrift real-time, 30 minuten terug € 199,50

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud.