GoudZilverPrijs.nl iPhone App

De eerste Nederlandse Goud & Zilver iPhone app met realtime goud en zilverkoersen, grafieken en koersdoelen met notificatie. De app biedt realtime koersinformatie, historische goud- en zilverprijs grafieken (in Euro en Dollar) en koppelt middels QR-code uw iPhone aan de door u ingestelde koersdoelen op GoudZilverPrijs.nl.

Bij het bereiken van een of meerdere ingestelde koersdoelen ontvangt u op uw iPhone of e-mail een bericht met het behaalde koersdoel. Zo mist u nooit meer een aan- of verkoopmoment voor uw edelmetaal. Zowel de iPhone App als de koersdoel-berichten zijn geheel gratis!

Funtionaliteiten GoudZilverPrijs App

  • Real-time spotprijs van goud per kilo / troy ounce
  • Real-time spotprijs van zilver per kilo / troy ounce
  • Real-time spotprijs van platinum per kilo / troy ounce
  • Real-time spotprijs van palladium per kilo / troy ounce
  • Historische grafieken (1, 7 en 14 dagen, 1 en 6 maand(en))
  • Uw iPhone koppelen aan de ingestelde koersdoelen op uw GoudZilverPrijs.nl account
  • Push-notificaties instellen bij doorbreken koersdoel(en)

De London fixings worden dagelijks rechtstreeks via The London Bullion Market Association en The London Platinum & Palladium Market in de app weergegeven.

Toekomstige features

In de nabije toekomst zal de GoudZilverPrijs.nl App ook worden uitgebreid met extra functionaliteiten waaronder limiet orders, en een realtime prijsvergelijker voor de beste aankoopprijs van beleggingsgoud, zilver of beleggingsmunten bij een van de Nederlandse bullion dealers. Heeft u suggesties om de app en de website te verbeteren of uit te breiden? Laat het ons weten!

» Download de App voor iPhone in de App Store!

We build an app for that

Een eigen app laten ontwikkelen voor uw bedrijf, dienst of product? Neemt u dan vrijblijvend contact op met GoSix!